FSP Industry Day AGENDA



Agenda (start at 11:00 am ET, 8 am PT):

- 10 mins (11:00 –11:10)
- 15 mins (11:10 11:25)
- **15 mins** (11:25 11:40)
- 45 mins (11:40 12:25)
- 45 mins (12:25-1:10)
- 60 mins (1:10-2:00)
- 45 mins (2:00-2:45)
- 3 hrs (2:45 5:45)

Virtual Platform Ground Rules, Introductions and Agenda (INL/DOE)

- Space Fission Power Systems Vision (Reuter/Baranwal)
 - Surface Power Enabling Technology (Calomino/Bishop)
 - NASA Nuclear Fission Power Project Mission, Goals, & Approach (Tofil/Weston)
 - FSP Design Expectations: RFI, RFP #1 (Phase I) Q&A (STMD/INL)
 - Lunch

Open Discussion: Q&A (Anthony, INL)

15 - 30 min one-on-one Industry/Gov't sessions

Meeting Goals:

- Share NASA's vision and needs for space fission power
- Detail the RFI & RFP processes and purpose
- Update government on industry capabilities, readiness, and interest
- Provide industry assistance with innovative technologies & approaches for design and development approach