
May 31, 1994

Jan Hesalroad
U of C Federal Credit Union
2935 Baseline Road
Boulder, Colorado
80303-2382

Re: Voting Age Requirements (Your May 10, 1994, Letter) Dear Ms. Hesalroad:

You have asked whether a federal credit union's board of directors may set age requirements for voting at
the annual meeting. Article VI, Section 7 of the Federal Credit Union Bylaws permits the board of directors
to establish a minimum age requirement for voting at annual meetings. This section states that the "board
may establish by resolution a minimum age, not greater than 16 years of age, as a qualification for eligibility
to vote at meetings of the members, or to hold elective or appointive office, or both." The board of directors
may not set a maximum age requirement for voting. As a matter of additional information, we have
approved a nonstandard bylaw amendment to Article VI, Section 7 which would permit the directors to
establish 18 as the minimum age for holding office.

Sincerely,

James J. Engel
Deputy General Counsel
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