NATIONAL CHILDREN'S STUDY LOCAL ANNOUNCEMENT & COMMUNITY CELEBRATION

Monday, October 17, 2005 10:00 a.m. – 11:30 a.m. Discovery Science Center 2500 N. Main Street, Santa Ana

Agenda	
10:00 am – 10:30 am	Pre-Event Briefing
	Michael M. Ruane Executive Director
	Children and Families Commission of Orange County
	Mayor Miguel Pulido, City of Santa Ana
	Discovery Science Center Board of Directors
10:30 am – 10:35 am	Pledge of Allegiance
5 minutes	• Lead by students from Preston Elementary School
10:35 am – 10:45 am	Welcome and Introductions
10 minutes	Michael M. Ruane, Executive Director
	Children and Families Commission of Orange County
	Mayor Miguel Pulido, City of Santa Ana
	Discovery Science Center Board of Directors
10:45 am – 11:00 am	Orange County as a Vanguard Site Announcement
15 minutes	• Peter Scheidt, M.D., M.P.H
	National Children's Study Director
11:00 am – 11: 05 am	Recognition of Local Collaborative (UCI/CHOC/OCHCA/CFCOC)
5 minutes	 Jim Swanson, NCS Principal Investigator
	University of California, Irvine
11:05 am – 11:20	Community Representative Comments:
15 minutes	Supervisor Lou Correa
(approximately 3 minutes	Orange County Board of Supervisors
per speaker)	Shelley Hoss, President
	Orange County Community Foundation
	• Steve Churm, Publisher
	OC Family Magazine
	Mel Rogers, President
	KOCE Public Television
	Sandra Barry, Superintendent
	Anaheim City School District
11:20 am – 11:25 am	Announcements & Closing Comments
5 minutes	Michael M. Ruane
	o Community Advisory Board Members
	o Public Awareness/Community Education Campaign
	Discovery Science Center Partnership and Exhibit
11:25 am – 11:30 am	Questions/Answers
5 minutes	Moderated by Michael M. Ruane
11:30 am	Optional Photo-Op
	 Children using the cardiovascular exhibit – Second Floor