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REFERENCE: 

 [*1]  4007 Payment of Premiums

29 CFR 2602 Payment of Premiums 

OPINION: 

 This is in response to your letter of September 12, 1980, inquiring how to determine who are plan participants under

the Payment of Premiums Regulation, 29 C.F.R. §  2602.2 . 

Without a specimen plan document, we are unable to give you specific guidance.  Section 2602.2(d) of the Payment

of Premiums Regulation provides that those defined as participants in a plan are also participants for premium payment

purposes.  Premiums must be paid for all individuals who fall within the plan's definition of participant, notwithstanding

the fact they are not accroing benefits.  For example, in an "excess only" defined benefit plan, premiums would be owed

for all employees who have met the plan's age and service requirements, including participants whose compensation rate

may be less than the plan's integration level. 

Henry Rose 

General Counsel 
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