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3. How often the collection is 
required: On occasion and every 10 to 
20 years for applications for renewal. 

4. Who is required or asked to report: 
Designers of commercial nuclear power 
plants, electric power companies, and 
any person eligible under the Atomic 
Energy Act to apply for a construction 
permit for a nuclear power plant. 

5. The number of annual respondents: 
2.666 (2 early site permit applicants, 2 
combined license applicants, and 4 
design certification applicants are 
expected over a 3 year period.). 

6. The number of hours needed 
annually to complete the requirement or 
request: 205,161 hours. 

7. Abstract: 10 CFR Part 52 establishes 
requirements for the granting of early 
site permits, certifications of standard 
nuclear power plant designs, and 
licenses which combine in a single 
license a construction permit, and an 
operating license with conditions 
(combined licenses), manufacturing 
licenses, standard design approvals, and 
pre-application reviews of site 
suitability issues. Part 52 also 
establishes requirements for renewal of 
those approvals, permits, certifications, 
and licenses; amendments to them; 
exemptions from certifications; and 
variances from early site permits. 

NRC uses the information collected to 
assess the adequacy and suitability of an 
applicant’s site, plant design, 
construction, training and experience, 
and plans and procedures for the 
protection of public health and safety. 
The NRC review of such information 
and the findings derived from that 
information from the basis of NRC 
decisions and actions concerning the 
issuance, modification, or revocation of 
site permits, design certifications, 
combined licenses, and manufacturing 
licenses for nuclear power plants. 

Submit, by April 11, 2005, comments 
that address the following questions: 

1. Is the proposed collection of 
information necessary for the NRC to 
properly perform its functions? Does the 
information have practical utility? 

2. Is the burden estimate accurate? 
3. Is there a way to enhance the 

quality, utility, and clarity of the 
information to be collected? 

4. How can the burden of the 
information collection be minimized, 
including the use of automated 
collection techniques or other forms of 
information technology? 

A copy of the draft supporting 
statement may be viewed free of charge 
at the NRC Public Document Room, One 
White Flint North, 11555 Rockville 
Pike, Room O–1 F21, Rockville, MD 
20852. OMB clearance requests are 
available at the NRC worldwide Web 
site: http://www.nrc.gov/public-involve/ 
doc-comment/omb/index.html. The 
document will be available on the NRC 
home page site for 60 days after the 
signature date of this notice. 

Comments and questions about the 
information collection requirements 
may be directed to the NRC Clearance 
Officer, Brenda Jo. Shelton (T–5 F53), 
U.S. Nuclear Regulatory Commission, 
Washington, DC 20555–0001, by 
telephone at 301–415–7233, or by 
Internet electronic mail to 
INFOCOLLECTS@NRC.GOV. 

Dated at Rockville, Maryland, this 2nd day 
of February, 2005. 

For the Nuclear Regulatory Commission. 
Brenda Jo. Shelton, 
NRC Clearance Officer, Office of the Chief 
Information Officer. 
[FR Doc. 05–2482 Filed 2–8–05; 8:45 am] 
BILLING CODE 7590–01–P 

OFFICE OF MANAGEMENT AND 
BUDGET 

Discount Rates for Cost-Effectiveness 
Analysis of Federal Programs 

AGENCY: Office of Management and 
Budget.

ACTION: Revisions to Appendix C of 

OMB Circular A–94. 


SUMMARY: The Office of Management 
and Budget revised Circular A–94 in 

1992. The revised Circular specified 
certain discount rates to be updated 
annually when the interest rate and 
inflation assumptions used to prepare 
the budget of the United States 
Government were changed. These 
discount rates are found in Appendix C 
of the revised Circular. The updated 
discount rates are shown below. The 
discount rates in Appendix C are to be 
used for cost-effectiveness analysis, 
including lease-purchase analysis, as 
specified in the revised Circular. They 
do not apply to regulatory analysis. 

DATES: The revised discount rates are 
effective immediately and will be in 
effect through January 2006. 

FOR FURTHER INFORMATION CONTACT: 
Robert B. Anderson, Office of Economic 
Policy, Office of Management and 
Budget, (202) 395–3381. 

James D. Foster, 
Associate Director for Economic Policy, Office 
of Management and Budget. 

Appendix C 

(Revised January 2005) 

Discount Rates for Cost-Effectiveness, Lease 
Purchase, and Related Analyses 

Effective Dates. This appendix is updated 
annually around the time of the President’s 
budget submission to Congress. This version 
of the appendix is valid through the end of 
January 2006. A copy of the updated 
appendix can be obtained in electronic form 
through the OMB home page at http:// 
www.whitehouse.gov/omb/circulars/a094/ 
a94_appx-c.html, the text of the main body 
of the Circular is found at http:// 
www.whitehouse.gov/omb/circulars/a094/ 
a094.html, and a table of past years’ rates is 
located at http://www.whitehouse.gov/omb/ 
circulars/a094/DISCHIST–2005.pdf. Updates 
of the appendix are also available upon 
request from OMB’s Office of Economic 
Policy (202–395–3381). 

Nominal Discount Rates. A forecast of 
nominal or market interest rates for 2005 
based on the economic assumptions from the 
2006 Budget are presented below. These 
nominal rates are to be used for discounting 
nominal flows, which are often encountered 
in lease-purchase analysis. 

NOMINAL INTEREST RATES ON TREASURY NOTES AND BONDS OF SPECIFIED MATURITIES 

[In percent] 

3-Year 5-Year 7-Year 10-Year 30-Year 

3.7 4.1 4.4 4.6 5.2 

Real Discount Rates. A forecast of real economic assumptions from the 2006 Budget flows, as is often required in cost-
interest rates from which the inflation 
premium has been removed and based on the 

is presented below. These real rates are to be 
used for discounting real (constant-dollar) 

effectiveness analysis. 
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REAL INTEREST RATES ON TREASURY NOTES AND BONDS OF SPECIFIED MATURITIES 

[In percent] 

3-Year 5-Year 7-Year 10-Year 30-Year 

1.7 2.0 2.3 2.5 3.1 

Analyses of programs with terms different 
from those presented above may use a linear 
interpolation. For example, a four-year 
project can be evaluated with a rate equal to 
the average of the three-year and five-year 
rates. Programs with durations longer than 30 
years may use the 30-year interest rate. 

[FR Doc. 05–2474 Filed 2–8–05; 8:45 am] 
BILLING CODE 3110–01–P 

SECURITIES AND EXCHANGE 
COMMISSION 

Sunshine Act Meeting 

Notice is hereby given, pursuant to 
the provisions of the Government in the 
Sunshine Act, Public Law 94–409, that 
the Securities and Exchange 
Commission will hold the following 
meeting during the week of February 14, 
2005: 

A Closed Meeting will be held on 
Tuesday, February 15, 2005 at 2 p.m. 

Commissioners, Counsel to the 
Commissioners, the Secretary to the 
Commission, and recording secretaries 
will attend the Closed Meeting. Certain 
staff members who have an interest in 
the matters may also be present. 

The General Counsel of the 
Commission, or his designee, has 
certified that, in his opinion, one or 
more of the exemptions set forth in 5 
U.S.C. 552b(c)(3), (5), (7), (9)(B), and 
(10) and 17 CFR 200.402(a)(3), (5), (7), 
9(ii) and (10), permit consideration of 
the scheduled matters at the Closed 
Meeting. 

Commissioner Goldschmid, as duty 
officer, voted to consider the items 
listed for the closed meeting in closed 
session. 

The subject matter of the Closed Meeting 
scheduled for Tuesday, February 15, 2005, 
will be: 

Formal orders of investigations; 
Institution and settlement of injunctive 

actions; and 
Institution and settlement of administrative 

proceedings of an enforcement nature; 
and 


Litigation matter.

At times, changes in Commission priorities 

require alterations in the scheduling of 
meeting items. For further information and to 
ascertain what, if any, matters have been 
added, deleted or postponed, please contact: 

The Office of the Secretary at (202) 942– 
7070. 

Dated: February 7, 2005. 
Margaret H. McFarland, 
Deputy Secretary. 
[FR Doc. 05–2662 Filed 2–7–05; 3:59 pm] 
BILLING CODE 8010–01–P 

SECURITIES AND EXCHANGE 
COMMISSION 

(Release No. 34–51125; File No. SR–PCX– 
2005–15) 

Self-Regulatory Organizations; Notice 
of Filing of Proposed Rule Change by 
the Pacific Exchange, Inc. Relating To 
Primary Only Orders 

February 2, 2005. 
Pursuant to Section 19(b)(1) of the 

Securities Exchange Act of 1934 
(‘‘Act’’).1 and Rule 19b–4 thereunder,2 

notice is hereby given that on February 
1, 2005, the Pacific Exchange, Inc. 
(‘‘PCS’’ and ‘‘Exchange’’) filed with the 
Securities and Exchange Commission 
(‘‘Commission’’) the proposed rule 
change as described in Items I, II and III 
below, which Items have been prepared 
by the PCX. The Commission is 
publishing this notice to solicit 
comments on the proposed rule change 
from interested persons. 

1. Self-Regulatory Organization’s 
Statement of the Terms of Substance of 
the Proposed Rule Change. 

The PCX, through its wholly-owned 
subsidiary PCX Equities, Inc. (‘‘PCXE’’), 
proposed to amend its PCXE Rule 
7.31(x) to provide that the Primary Only 
Order (‘‘PO Order’’) may apply to 
Nasdaq securities traded on the 
Archipelago Exchange (‘‘ArcaEx’’) 
facility, and may be either market or 
limit orders. The test of the proposed 
rule change is available on the PCX’s 
Web site (http://www.pacificex.com), at 
the PCX’s Office of the Secretary and at 
the Commission’s Public Reference 
Room. 

II. Self-Regulatory Organization’s 
Statement of the Purpose of, and 
Statutory Basis for, the Proposed Rule 
Change. 

In its filing with the Commission, the 
PCX included statements concerning the 
purpose of and basis for the proposed 

1 15 U.S.C. 78s(b)(1)

2 17 CFR 240.19b–4.


rule change. The text of these statements 
may be examined at the places specified 
in Item IV below. The PCX has prepared 
summaries, set forth in Section A, B and 
C below, of the most significant aspects 
of such statements. 

A. Self-Regulatory Organization’s 
Statement of the Purpose of, and 
Statutory Basis for, the Proposed Rule 
Change. 

1. Purpose 

As part of its continuing efforts to 
enhance participation on the ArcaEx 
facility, the PCX is proposing to amend 
PCXE Rule 7.31(x) to clarify that PO 
Orders may also apply to Nasdaq 
securities, and may be either market or 
limit orders. 

Currently, PCXE Rule 7.31(x) defines 
PO Orders as market orders that are 
routed to the primary market, and 
applies only to exchange-listed 
securities.3 ArcaEx proposes to expand 
the PO Order functionality to include 
Nasdaq securities and modify Rule 
7.31(x) accordingly. As such, the 
Exchange proposes to delete the 
language in PCXE Rule 7.31(x), which 
limits the PO Order functionality to 
exchange-listed securities only and 
proposes minor changes to indicate that 
PO Orders may be either market or limit 
orders. Further, PO market orders in 
Nasdaq securities received prior to 6:28 
a.m. PT will be marked ‘‘OO’’ (On-
Open 4) and will be routed to Nasdaq for 
possible participation in Nasdaq’s 
Opening Cross. The unexecuted shares 
that are sent back to ArcaEx after the 
Market Order Auction 5 will be 
processed as regular market orders in 
the Core Session as described in PCXE 
Rule 7.37. Any PO Market orders 
marked OO that are sent back to ArcaEx 
before ArcaEx conducts the Market 
Order Auction will be cancelled back to 
the customer. 

The Exchange believes that 
implementing these changes will 

3 The Exchange currently interprets and will 
continue to interpret under this proposal the term 
‘‘primary market’’ as the market which has the 
authority to declare a regulatory halt. 

4 ‘‘On Open’’ or ‘‘OO’’ is a marking recognized by 
the Nasdaq stock market as an order type executable 
only during Nasdaq’s Opening Cross. Further, 
market orders sent with an ‘‘OO’’ designator are 
treated as market on-open orders by Nasdaq. 

5 See PCXE Rule 7.35. 


