BOSTON FEASIBILITY STUDY

Local Advisory Panel

Public Meeting Agenda University of Massachusetts Campus Center Ballroom, Columbia Point September 17, 2007 1:00 pm - 6:30 pm

1:00 pm	15 min	- - -	Welcome Pledge of Allegiance Overview of Meeting Agenda Restatement of Standard Operating Procedures for Commenting on Options
1:15 pm	15 min	-	Report of 9/12/07 Administrative Meeting
1:30 pm	15 min	-	CARES Process Next Steps
1:45 pm	1.5 hrs	-	Review of Stage II Study Findings Review of Re-Use Report Overview of Capital Options and VA's Enhanced Use Leasing Program Evaluation of Strengths and Weaknesses for each Business Plan Option
3:15 pm 3:30 pm 5:30 pm	15 min 2 hrs 1 hr		Break Public Comment Period Local Advisory Panel Deliberations
6:30 pm		-	Adjourn