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To: David C. Childs A-76comments/OMB/EOP@EOP

cc:
Subject: Question on proposed A-76 revisions

In Appendi x B, Section D.2.c.(1): Does the exclusion |anguage prohibit
anyone with "detail ed knowl edge of the MEOQ' from serving on the SSEB,
or

is MEO an adjective so that the exclusion is limted to those with
"detail ed know edge of the MEO...Cost Estimate."

If the language intends to exclude anyone with detail ed know edge of
the MEQ, how will OWB advi se agencies to find adequate expertise to
eval uate technical proposals for unique, specialized groups (like
libraries) whose entire staff may have partici pated at sone level in
t he

MEO proposal ?
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