## **OREGON TRIBES/OREGON DEPARTMENT OF HUMAN SERVICES** Senate Bill 770 Cluster Meeting

July 12, 2007 9:00 AM – 2:00 PM HOSTS: Department of Human Services LOCATION: Shilo Inn, Klamath Lake Room 2500 Almond Street, Klamath Falls, Oregon 97601

## Agenda

9:00 AM	Introductions & Meeting Review	Richard Acevedo, DHS (10 min)
9:10 AM	Welcome & Invocation	Leroy Jackson, Jr. (25 min)
9:35AM	DHS Budget and Legislative Updates	Jim Edge/Rick Acevedo, DHS (40 min)
10:15 AM	Break (15 min)	
10:30 AM	Tribal Updates	Open forum all Tribes (60 min)
11:30 AM	DMAP Updates	Jim Edge, DMAP (30 min)
12:00 PM	Lunch	
1:00 PM	DHS Tribal Liaison Reports	DHS Tribal Liaisons (60 min)
2:00 PM	Next meeting and adjourn	Richard Acevedo