DRAFT

OREGON TRIBES/OREGON DEPARTMENT OF HUMAN SERVICES Senate Bill 770 Cluster Meeting

April 24, 2006 8:30 AM – 2:00 PM HOSTS: Department of Human Services LOCATION: Agriculture Building 635 Capitol St. NE Basement Hearings Room, Salem, Oregon 97301

Agenda

8:30 AM	Introductions & Welcome	Richard Acevedo, DHS (5 min)
8:35 AM	Tribal Representative for Steering Committee	Erinn Kelley-Siel, DHS (15 min)
8:50 AM	Meeting Review	Richard Acevedo, DHS (10 min)
9:00 AM	DHS Budget and Legislative Updates	Bruce Goldberg (30 min) Director, DHS
9:30 AM	Tribal Updates	Open forum all Tribes (60 min)
10:30 AM	Break (15 min)	
10:45 AM	Maternal Child Health Implementation (SB 855)	Katherine Bradley, PHD (20 min)
11:05 AM	Oregon Health Fund	DMAP & Tribal Discussion (20 min)
11:25 AM	Health Care Update	Jim Edge, DMAP (20 min)
11:45 AM	Lunch (60 min)	
12:45 PM	Citizenship	Karen House, DMAP (20 min)
1:05 PM	DHS Division Liaison Report	DHS Tribal Liaisons (55 min)
2:00 PM	Next meeting and adjourn	Richard Acevedo