## **Advisory Committee on Reactor Safeguards**

## Plant Operations Subcommittee Region III Office 2443 Warrenville Road, Lisle, Illinois July 24, 2008

Time	Topic	Presenter	Time Alloted
8:30 - 8:40	Opening Remarks	J. Caldwell, RIII J. Sieber, ACRS	10 minutes
8:40 - 9:00	Region III Organization and Challenges	J. Caldwell	20 minutes
9:00 - 9:45	Region III Staffing and Knowledge Transfer	M. Satorius	45 minutes
9:45 - 10:00	Break		15 minutes
10:00 - 11:00	Plant Performance in Region III - Greater-than-green Pls - Greater-than-green findings - Regional Comparison of Action Matrix Summaries, Similarities/Differences Between Regions - Security, integrating with other cornerstones - Cross-cutting Issues - Safety Culture	S. West C. Pederson	1 hour
11:00 - 11:15	Break		15 minutes
11:15 - 11:30	IRC Tour - Lunch Setup	E. Duncan	15 minutes
11:30 - 12:30	Lunch		1 hour
12:30 - 2:00	Reactor Oversight Process Roundtable - digital I&C - operating experience use including smart samples - SDP experiences - ROP effectiveness, needed changes - findings	SRA DRS Lead Inspector(s) SRI/RI DRS BC DRP BC	1.5 hours
1:30 - 1:45	Break		15 minutes
1:45 - 2:30	Wrap-up, including questions and closing remarks	J. Caldwell, RIII J. Sieber, ACRS	45 minutes

RIII CONTACT - Tom Kozak, tik@nrc.gov or 630.829.9866 ACRS CONTACT - Maitri Banerjee, mxb@nrc.gov or 301.415.6973