ADVISORY COMMITTEE ON REACTOR SAFEGUARDS PLANT OPERATIONS SUBCOMMITTEE MEETING DIGITAL INSTRUMENTATION AND CONTROL

MARCH 26, 2004 ROCKVILLE, MARYLAND

- PROPOSED SCHEDULE -

Cognizant Staff Engineer: Marvin D. Sykes MDS1@nrc.gov (301) 415-8716

	TOPICS	PRESENTERS	TIME
I.	Opening Remarks	J. Sieber, ACRS G. Apostolakis, ACRS	8:30 -8:35 a.m. 5 minutes
II.	General Overview of Digital I&C Research Program and Discussion of the State-of-the-Art in Digital System Reliability	S. Arndt, RES N. Siu, RES	8:35 -9:30 a.m. 55 minutes
III.	Digital Systems Modeling Using Fault Injection Methods	B. Johnson, UVa S. Arndt, RES J. Calvert, RES	9:30 -10:15 a.m. 45 minutes
	BREAK		10:15-10:30a.m.
III.	Digital Systems Modeling Using Fault Injection Methods (Continued)	B. Johnson, UVa S. Arndt, RES J. Calvert, RES	10:30 -11:15 a.m. 45 minutes
IV.	Static PRA Modeling Program	S. Arndt, RES D. Overland, RES	11:15 -12:15pm 60 minutes
	LUNCH		12:15-1:15 p.m.
V.	Software Reliability Modeling	C. Smidts, UMd S. Arndt, RES	1:15-2:30 p.m. 75 minutes
V.	Staff Plans for Digital Reliability Models	S. Arndt, RES	2:30-2:50 p.m. 20 minutes
VI.	General Discussion and Adjourn	G. Apostolakis, ACRS J. Sieber, ACRS	2:50-3:00 p.m. 10 minutes

NOTE:

- Presentation time should not exceed 50 percent of the total time allocated for a specific item. The remaining 50 percent of the time is reserved for discussion.
- 35 copies of the presentation materials to be provided to the Subcommittee.