## Employment Department Advisory Council December 15, 2005 Dave Pleasant Conference Room 875 Union Street NE – Salem, OR 10:00 AM – 12:00 PM

## **Agenda**

$\sim$		• •	-	•	
Co	m	CII.	Kn	ICIN	DCC
\ .w	u	u	Du		1000

10:00am – 10:05am Opening Business

Gwyn Harvey, Chair (5 minutes)

**Informational Items** 

10:05am – 10:20am Strategic Plan Development Update

**Greg Hickman, Deputy Director** 

(15 minutes)

10:20am – 10:40am Child Care Unionization Efforts

Tom Olsen, Manager - Child Care Division

(20 minutes)

10:40am – 10:45am Legislative Concept Development

Tamara Brickman, Legislative Coordinator

(5 minutes)

10:45am – 10:55am Task Force on Workforce Training and Unemployment Insurance

Tamara Brickman, Legislative Coordinator

(10 minutes)

10:55am – 11:05am Break (10 minutes)

11:05am – 11:15am Employment Department Director Update

**Debbie Lincoln, Director** 

(10 minutes)

11:15am – 11:50am Honoring Debbie Lincoln's Commitment as Director to OED

**Employment Department Advisory Council Members** 

 Comments from Advisory Council Members (35 minutes)

## **Council Business**

11:50am – 12:00pm Closing Business

- 2006 Meeting Schedule
- Agenda Items for Next Meeting

Gwyn Harvey, Chair

(10 minutes)