Employment Department Advisory Council September 16, 2005 Dave Pleasant Conference Room 875 Union Street NE – Salem, OR 10:00 AM – 12:00 PM

Agenda

Council Business

10:00am – 10:05am Opening Business
- approve 6/23/2005 minutes **Gwyn Harvey, Chair**

(5 minutes)

Informational Items

10:05am – 10:15am Strategic Plan Celebration News Update

Greg Hickman, Deputy Director

(10 minutes)

10:15am – 10:35am Strategic Plan Development Update

Greg Hickman, Deputy Director

(20 minutes)

10:35am – 11:05am Drug & Alcohol Issues (UI Related)

Tom Byerley, Assistant Director for UI

(30 minutes)

11:05am – 11:35am Legislative Update

Tamara Brickman, Legislative Coordinator

(30 minutes)

11:35am – 11:50am Employment Department Operational Budget

Tracy Louden, Budget Manager

(15 minutes)

Council Business

11:50am – 12:00pm Closing Business

Agenda Items for Next Meeting

Gwyn Harvey, Chair

(10 minutes)