Employment Department Advisory Council June 23, 2005

Dave Pleasant Conference Room 875 Union Street NE – Salem, OR 10:00 AM – 12:00 PM

Agenda

Council Business

10:00am – 10:05am Opening Business

- approve 5/18/2005 minutes **Gwyn Harvey, Chair** (5 minutes)

Informational Items

10:05am – 10:15am Self-Employment Assistance Program Update

Pat Sanderlin, ES Technical Programs

(10 minutes)

10:15am – 10:25am State Recruitment Update

Greg Hickman, Deputy Director

(10 minutes)

10:25am – 10:30am WIA Reauthorization Update

Debbie Lincoln, Director

(5 minutes)

10:30am – 10:50am JOBS Plus Update

Debbie Lincoln, Director

(20 minutes)

10:50am – 11:20 am Legislative Update

- Independent Contract Bill

- Independent Contractor Task Force

- Legislative Bill Status

Tamara Brickman, Legislative Coordinator

(30 minutes)

Council Business

11:20am – 11:35am Closing Business

- Agenda Items for Next Meeting
- Meeting Schedule for Remainder of 2005

Gwyn Harvey, Chair

(15 minutes)