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QUESTION: 
 
Is it acceptable to affix printed alcohol test results on the back of the Alcohol Testing 
Form (ATF) rather than on the front? 
 
ANSWER: 
 

• §40.243(f) and §40.253(g) instruct the BAT to affix the printout of the 
information from the alcohol testing device to the designated space on the ATF. 
 
• The designated space on the ATF is on the front of the form.  That is where 
BATs and STTs should affix the printouts. 
 
• However, because the instructions on the ATF also permit the printout to be 
affixed to the back of the ATF, the Department has no objections to having the 
printouts on the back of the ATF. 


